Strymon Timeline MX
₪2,750
הסטריימון Timeline מצטרף אל סדרת ה-MX ביחד עם ה-Bigsky MX ומקבל עדכון ושדרוג אחרי בערך 15 שנה שהוא ה״סטנדרט התעשייתי״ לפדאל מולטי דיליי מהסטייל הזה.
עם כמה אלגורתמים חדשים, מעבד משודרג, האופציה ל-2 אלגוריתמים בו זמנית ואיכות סאונד שלא תשמעו באף פדאל אחר – ה-Timeline MX הוא בדיוק מה שעולם הפדאלים חיכה לו.
יבואן רשמי של Strymon בישראל מאז 2013

החזרה/החלפה עד 14 ימי עסקים ללא דמי ביטול

עד 24 תשלומים ללא ריבית

משלוח חינם בהזמנות מעל 350 ש"ח
מה חדש?
- מעבד Tri Core 800Mhz ARM שמאפשר עיבוד אודיו דיגיטלי באיכות של DAW. האודיו מעובד ב-32 Bit Float מה שנותן טווח דינמי רחב בצורה מוגזמת. הפדאל נותן עדיין Analog Dry Through מה שאומר שהסיגנל היבש שלכם נשאר ממש כפי שהוא, ואין לייטנסי בשום צורה.
- סטריימון עברו על כל האלגוריתמים ושיפרו אותם, וכמובן – הוסיפו גם אלגוריתמים חדשים:
- אלגוריתם ה-Spectral נותן את הטייק של סטריימון על דיליי גרנולרי – תגובתי מאוד לטמפו ולקצב הנגינה שלכם.
- אלגוריתם Multitap דיליי מחודש שנותן תבניות ריתמיות מורכבות עד לדימוי ריוורב. כולל שליטה נפרדת לכל טאפ על הפאנינג, פילטר ועוצמה.
- אלגוריתם Oil Can וינטג׳י עם חזרות כהות ובלתי צפויות.
- אלגוריתם Drum Machine שמדמה מולטי-הד טייפ דיליי ״תוף״ סטייל Echorec.
- תוספת של מנוע ריוורב שיכול לתת כל דבר מחלל קטן וטבעי עד אטמוספירות אמביינטיות.
- אופציה ל-2 דילאים: אפשר להפעיל 2 אלגוריתמים במקביל, עם כמה אופציות לניתוב – Parallel, Series או אופציה לפיצול האודיו בין יציאות (Split Audio Routing)
- פונקציות Swell ו-Duck לכל אלגוריתם בניגוד לאלגוריתמים ספציפיים בטיימליין הישן. תוכלו להוסיף ״פייד אין״ לחזרות (Swell) עם שליטה על משך הזמן של הסוול או לקבל Ducking דינמי (הדיליי נחלש כשאתם מנגנים ו״חוזר״ כשאתם מפסיקים לנגן) בכל אחד מהאלגוריתמים בפדאל.
- לופר סטריאו מעודכן עם זמן הקלטה של עד 5 דקות, פונקציות רוורס ו-Half Speed, ומצב 1 Button חדש שמאפשר יצירת שכבות זריזה ויצירתית.
- אופציה ל-FX Loop: תוכלו להכניס לתוך הסיגנל הפנימי אפקט מונו או סטריאו חיצוני שישפיע על החזרות.
- חיבוריות מורחבת: כניסות ויציאות סטריאו, Class A JFET Preamp על כל כניסה, חיבוריות MIDI ב-DIN או TRS ופונקציונליות MIDI מלאה, חיבור USB-C לעדכוני קושחה, שליטה ב-MIDI והתממשקות עם תוכנת עריכה לפריסטים.
- OLED Display: מסך רחב יותר עם צג ברור שמאפשר בקרה ויזואלית נוחה ומיידית על הבמה.
פרטים טכניים
- כניסות ויציאות סטריאופוניות
- Class A JFET Preamps בכניסות
- חיבור MIDI In/Thru עם 5 PIN DIN סטנדרטי
- חיבור EXP לאקספרשן או שליטה ב-MIDI בחיבור TRS
- המרה דיגיתלים ב-24 Bit, ו-96kHz, עיבוד דיגיטלי ב-32 Bit Float.
- חיבור USB-C לעדכוני קושחה, שליטה ב-MIDI והתממשקות עם Nixie 2 (תוכנת עריכה)
- אופציה לבחירה בין טרו ובאפרד בייפאס
- Analog Dry Through מלא
- מתח עבודה: 9VDC (ספק כוח לא כלול)
- צריכת זרם: 500mA







